ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια Πάτρα

Βρείτε από τις εισαγωγές της Balloon fire όλα τα Μπαλόνια σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Σε μία ημέρα όλες οι παραγγελίες φτάνουν στα χέρια σας .Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στα διάσημα Ιταλικά μπαλόνια Rocca και διανομή σε Qualatex , Anagram Balloons, Grabo και Flex metal.Τεράστιο stock από μπαλόνια σας σας περιμένει διαθέσιμο στο Balloon fire .

Η Balloon fire δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω του e shop της και σε χονδρική πώληση σε κάθε είδους μπαλόνια που εισάγει

1. Αναλαμβάνουμε να στολίσουμε την εκδήλωση της βάπτισης ,του γάμου με μπαλόνια στην Πάτρα ,σε όλη την περιοχή του νομού Αχαΐας και σε όλη την Ελλάδα με το μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας.

2. Αναλαμβάνουμε επίσης στολισμό με μπαλόνια για τα εγκαίνια του καταστήματος ή της επιχείρησης σας. Όλοι οι στολισμοί παραδίδονται στο χώρο σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση οικονομική.

Η Balloon Fire εγγυάται την αρτιότητα στους στολισμούς , καθώς την διακόσμηση του χώρου σας την επιμελούνται έμπειρα άτομα εκ των οποίων δύο εξ αυτών είναι πιστοποιημένοι διακοσμητές μπαλονιών με C.B.A Certificate ( Certified Balloon Artist ) παγκόσμιας αναγνώρισης. Στα δύο καταστήματα μας στην Πάτρα θα βρείτε μπαλόνια, κανονάκια κομφετί , πυροτεχνήματα , παιδικά αθύρματα ,καπνογόνα ,βεγγαλικά ,πινιάτες ,μεγάλη συλλογή από φουσκωτά παιχνίδια για ενοικίαση ή αγορά αυτών. Όλα μας τα είδη είναι σε τιμές χονδρικής - τιμές εισαγωγής.

Κάντε γρήγορα τις παραγελίες σας στο www.balloon-fire.gr ή από τα δύο καταστήματα που διαθέτουμε :

(Α) Κεντρικά γραφεία-Αποθήκες : Πανεπιστημίου 382 ( Πλησίον Romeo)

(B) Υποκατάστημα : Μαιζώνος 16 ( Έναντι Αρσακείου )

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΕΔΩ

twitter youtube pinterest instagram facebook