ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια Πάτρα

Βρείτε από τις εισαγωγές της Balloon fire στην Πάτρα όλα τα Μπαλόνια σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Σε μία ημέρα όλες οι παραγγελίες φτάνουν στα χέρια σας. Η Balloon fire είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στα διάσημα Ιταλικά μπαλόνια Rocca και διανομή σε Qualatex , Anagram Balloons, Grabo και Flexmetal.Ένα τεράστιο stock από μπαλόνια σας σας περιμένει διαθέσιμο στη Balloon fire .

Η Balloon fire με έδρα την Πάτρα με βασικό αντικείμενο τα μπαλόνια και τα πυροτεχνήματα ,δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω του e shop της και σε χονδρική πώληση σε όλα τα προϊόντα που εισάγει.

Η Balloon Fire εγγυάται την αρτιότητα στους στολισμούς , καθώς την διακόσμηση του χώρου σας την επιμελούνται έμπειρα άτομα, εκ των οποίων δύο εξ αυτών είναι πιστοποιημένοι διακοσμητές μπαλονιών με C.B.A Certificate ( Certified Balloon Artist ) παγκόσμιας αναγνώρισης. Στα δύο καταστήματα μας με μπαλόνια στην Πάτρα , θα βρείτε κανονάκια κομφετί, πυροτεχνήματα, δυναμιτάκια και για το γήπεδο καπνογόνα. Όλα μας τα είδη τα διαθέτουμε  σε τιμές χονδρικής - τιμές εισαγωγής.

1. Αναλαμβάνουμε να στολίσουμε την εκδήλωση της βάπτισης, του πάρτυ ,ή του γάμου σας  με μπαλόνια στην Πάτρα και σε όλη την περιοχή του νομού Αχαΐας , αλλά και σε όλη την Ελλάδα με το μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας.

2. Αναλαμβάνουμε επίσης το στολισμό για τα εγκαίνια του καταστήματος ή της επιχείρησης σας με μπαλόνια στην Πάτρα και γενικά στην Αχαΐα. Όλοι οι στολισμοί παραδίδονται στο χώρο σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση οικονομική. 

 

Κάντε γρήγορα τις παραγγελίες σας στο www.balloon-fire.gr ή σε ένα από τα δύο καταστήματα με μπαλόνια στην Πάτρα που διαθέτουμε :

(Α) Κεντρικά γραφεία-Αποθήκες : Πανεπιστημίου 382 ( Πλησίον Romeo) Μπαλόνια Πάτρα -

Τηλέφωνα 2107009500 & 2610435619

(B) Υποκατάστημα : Μαιζώνος 16 (Έναντι Αρσακείου ) Μπαλόνια Πάτρα - Τηλέφωνο 2610222808

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΕΔΩ

twitter youtube pinterest instagram facebook