ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια Πάτρα

Όταν κάποιος σκεφτεί Μπαλόνια Πάτρα, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό? Σίγουρα μόνο η Balloon fire.

 Η Balloon fire είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στα διάσημα Ιταλικά μπαλόνια Rocca και διανέμει τα μπαλόνια Qualatex, τα Anagram Balloons, Grabo και Flexmetal. Ένα τεράστιο stock από μπαλόνια σας σας περιμένει διαθέσιμο στην Πάτρα στις εγκαταστάσεις της Balloon fire.

Η έδρα  από την αρχή ήταν στην Πάτρα όπου και παρέμεινε με βασικό αντικείμενο τα μπαλόνια και τα πυροτεχνήματα. Η Balloon fire δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση σε μπαλόνια στην Πάτρα. Τα προϊόντα της balloon fire μπορείτε να τα βρείτε μέσω του ομώνυμου e shop και για τους επαγγελματίες σε χονδρική πώληση σε όλα τα προϊόντα που εισάγει.

Η Balloon Fire εγγυάται την αρτιότητα στους στολισμούς, καθώς την διακόσμηση του χώρου σας την επιμελούνται έμπειρα άτομα, εκ των οποίων δύο εξ αυτών είναι πιστοποιημένοι διακοσμητές μπαλονιών με C.B.A Certificate (Certified Balloon Artist) παγκόσμιας αναγνώρισης. Τα καταστήματα της Balloon fire  με μπαλόνια στην Πάτρα είναι δύο. Όλα μας τα είδη τα διαθέτουμε σε τιμές χονδρικής - τιμές εισαγωγής.

1. Αναλαμβάνουμε να στολίσουμε την εκδήλωση της βάπτισης, του πάρτυ ή του γάμου σας με μπαλόνια στην Πάτρα και σε όλη την περιοχή του νομού Αχαΐας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα με το μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας.

2. Αναλαμβάνουμε επίσης το στολισμό για τα εγκαίνια του καταστήματος ή της επιχείρησης σας με μπαλόνια στην Πάτρα και γενικά στην Αχαΐα. Όλοι οι στολισμοί παραδίδονται στο χώρο σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση οικονομική. 

Κάντε τις παραγγελίες σας μέσω του www.balloon-fire.gr ή σε ένα από τα δύο καταστήματα με μπαλόνια στην Πάτρα που διαθέτουμε :

(Α) Κεντρικά γραφεία-Αποθήκες: Πανεπιστημίου 382 ( Πλησίον Romeo) Μπαλόνια Πάτρα

Τηλέφωνα: 2107009500 & 2610435619

(B) Υποκατάστημα: Μαιζώνος 16 (Έναντι Αρσακείου ) Μπαλόνια Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610222808

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΕΔΩ

twitter youtube pinterest instagram facebook