ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Πινιάτες
Διάφορα
Γάμος - Βάπτιση
Κανονάκια

Μπαλόνια Qualatex χονδρική

Εισάγουμε και διαθέτουμε σε τιμές χονδρικής τα μπαλόνια της Qualatex και της Anagram. στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Διατίθενται όλων των ειδών τα μπαλόνια της Qualatex δηλαδή τα εκτυπωμένα latex,τα foil αλλά και τα γνήσια bubbles της Qualatex. Επίσης όλα τα foil της Anagram σε διάσταση minishape , supershape, τα Disney , τα μπαλονια της Looney tunes και της Barbie.
Η Balloon Fire είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Rocca Balloons Made in Italy.
Διαθέτουμε ISO:9001 2008 σε διασφάλιση ποιότητας σε όλα τα προϊόντα μας καθώς και στα μπαλόνια latex όπου είναι ιδιαίτερα ευπαθή στο χρόνο και στην συντήρηση. Η διασφάλιση ποιότητας κάνει την Balloon Fire να ξεχωρίζει στο χώρο της.
 
Η Balloon Fire αναλαμβάνει την εκπαίδευση στα νέα καταστήματα και την βελτίωση στο κατασκευαστικό κομμάτι στα υπάρχοντα καταστήματα. Ο στόχος στην εκαπίδευση στα μπαλόνια είναι οι κατασκευές να είναι προσαρμοσμένες στις συνήθειες της Ελληνικής κουλτούρας και όχι αντιγραφή σε Αμερικάνικες ιδέες όπου δεν διαθέτουν καλαισθησία και δυσφημούν την διακόσμηση με μπαλόνια. Την εκπαίδευση στα μπαλόνια την αναλαμβάνουν άτομα με 15ετή εμπειρια σε στολισμούς με μπαλόνια όπου 2 εξ αυτών διαθέτουν CBA Certficate από την Qualatex.

Δείτε όλα τα προϊόντα μας.

twitter youtube pinterest instagram facebook