ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Πινιάτες
Διάφορα
Γάμος - Βάπτιση
Κανονάκια

Διοργάνωση πάρτυ στην Πάτρα

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διοργάνωση σε πάρτυ και σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες για ένα επιτυχημένο πάρτυ γενεθλίων ή εταιρικής γιορτής ή event.
Στην εταιρεία μας θα βρείτε κλόουν , ανιματέρ , ταχυδακτυλουργούς οι οποίοι με πλήρη επαγγελματισμό θα δόσουν σε εσάς και προπάντως στους καλεσμένους σας μία χαρούμενη ατμόσφαιρα παίζωντας δημιουργικά παιχνίδια με τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο.
Διαθέτουμε στολές λούτρινες με τις οποίες οι κλόουν μπορούν να τις φορέσουν και να κάνουν την διαφορά στο πάρτυ σας , στολή Μίκι Στολή Μίνι , Στρουμφ , Στρουμφίτα.
Επίσης στην Balloon Fire θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φουσκωτά παιχνίδια παντός τύπου , τραμπολίνο τσουλήθρες , παιχνίδια εξωτερικού χώρου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την εγγύηση ποιότητας της εταιρείας μας η οποία είναι πιστοποιημένη με ISO9001.
Τα φουσκωτά μας παιχνίδια διατίθενται για ενοικίαση , αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου φουσκωτού παιχνιδιού.
Διαθέτουμε για ενοικίαση μηχανές μπουρμπουλήθρας.
Μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς πινιάτες για το πάρτυ , την τελευταία μόδα που συναρπάζει τα παιδιά.
Αναλαμβάνουμε για το πάρτυ ή την βάπτιση του παιδιού σας , τον κλασσικό παγωτατζή προσφέροντας παγωτό στους καλεσμένους σας μετά το πέρας της βάπτισης ή κατα την διάρκεια του πάρτυ.

twitter youtube pinterest instagram facebook