ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Πινιάτες
Διάφορα
Γάμος - Βάπτιση
Κανονάκια

Εκτυπωμένα μπαλόνια λάτεξ

Αναλαμβάνουμε να εκτυπώσουμε μπαλόνια λάτεξ με το λογότυπο της επιχείρησης σας, να τυπώσουμε σε μπαλόνια όνομα ή οποιαδήποτε μακέτα. Η εταιρεία μας Balloon Fire διαθέτει τις πιό σύγχρονες εκτυπωτικές μηχανές για μπαλόνια και μπορεί να εκτυπώσει σε μία ή δύο πλευρές στο μπαλόνι , αλλά επίσης και να τυπώσει από ένα έως πέντε χρώματα διαφορετικά στα λογότυπά σας.

Μεγάλες επιχειρήσεις μας προτιμούν για τις επαγγελματικές τους εκτυπώσεις στα μπαλόνια και συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες προώθησης προϊόντων και τυπώνουμε τα διαφημιστικά μπαλόνια.

Η Balloon Fire είναι πιστοποιημένη με ISO9001 σταθερής ποιότητας και με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των μπαλονιών και η σταθερή της ποιότητα , σίγουρα αποτελεί τον σίγουρο συνεργάτη κάθε επαγγελματία στον χώρο των μπαλονιών.

Η εκτύπωση γίνεται με την τεχνική της μεταξοτυπίας , και έτσι το αποτέλεσμα στα εκτυπωμένα διαφημιστικά μπαλόνια είναι άριστο.Διαθέτουμε όλη την γκάμα στα χρώματα λάτεξ σε παστέλ αποχρώσεις, σε μεταλικά χρώματα,περλέ και crystal.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα
2610435619 & 2610222808 ή στο info@balloon-fire.gr

twitter youtube pinterest instagram facebook