ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια AirLoonz Αστροναύτης 81 x 144 cm, φουσκώνουν με αέρα

SKU
4134

Περιγραφή

Μπαλόνια AirLoonz Astronaut 81 x 144 cm, από την Anagram balloons

Τα μπαλόνια AirLoonz φουσκώνονται με αέρα και έτσι εξοικονομούμε ήλιο. Το υλικό τους είναι φόιλ. Έχουν την καινοτομία ώστε να παραμένουν σε όρθια θέση χωρίς να φουσκώσουμε με ήλιο. Έτσι μειώνεται δραματικά το κόστος στη διακόσμησή με τα μπαλόνια AirLoonz.

Δημιουργήστε πραγματικά διαστημική ατμόσφαιρα στο χώρο σας με αυτό το καταπληκτικό μπαλόνι με ύψος σχεδόν 1,5 μέτρο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά μπαλόνια θεματικά με το διάστημα και τους αστροναύτες. Δείτε εδώ 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιοδήποτε στιγμή θελήσετε φουσκώνοντας τα με οποιαδήποτε φουσκωτήρα χειρός. Απλά με αέρα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν τα μπαλόνια μας σα καινούρια είναι πολύ μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα μπαλόνια. Μπορείτε να συμπληρώσετε αέρα, αν αυτό χρειαστεί μετά από κάποιες μέρες. Το κρύο είναι πιθανό να τα συρρικνώσει προσωρινά. Τα μπαλόνια μας αφού συμπληρώσετε αέρα  θα επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση.

Η διάσταση τους είναι 78 εκατοστά πλάτος και 149 εκατοστά ύψος. Η συνήθης ονομασία  τους είναι Μπαλόνια astronaut air Loonz.

Διαβάστε τις οδηγίες πριν ξεκινήσετε το φούσκωμα.

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης
twitter youtube pinterest instagram facebook