ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Παρασκευή ξηρού πάγου

Η παρασκευή ξηρού πάγου γίνεται εύκολα γρήγορα και οικονομικά με τη συσκευή που κατασκευάζει εξ ολοκλήρου η Balloon fire στην Ελλάδα . Η συσκευή αυτή εξάγεται από τη Balloon fire σε πολλές χώρες του κόσμου με τη χαμηλότερη τιμή σε παγκόσμιο επίπεδο .

Το προϊόν αυτό έχει περίοπτη θέση στο EBAY με εκατοντάδες πωλήσεις ,Top Rated Seller. Κάντε παρασκευή ξηρού πάγου στο χώρο σας ,όποτε τον χρειάζεστε και όσο χρειάζεστε χωρίς να κάνετε σπατάλη.

Η συσκευή που έχει κατασκευάσει η Balloon fire κάνει την παρασκευή ξηρού πάγου παιχνίδι. Σε ένα λεπτό μπορείτε να παράξετε ένα κιλό ξηρού πάγου ή ακόμα και μόνο λίγα γραμμάρια ανάλογα με τη ζήτηση της στιγμής. Τον ξηρό πάγο μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για εντυπωσιακή παρουσίαση σε ποτα, σαμπάνιες και σε κοκτέιλ , για εφέ σε μηχανές καπνού.

Μπορείτε να προμηθευτείτε από την Balloon fire τη συσκευή παρασκευής ξηρού πάγου με την ονομασία Penguin Dry ice maker.Την συνδέσετε σε φιάλη διοξειδίου του άνθρακα με προϋπόθεση να διαθέτει σιφόνι και φτιάχνετε ξηρό πάγο στο λεπτό .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα

210 7009500 & 2610 435619

twitter youtube pinterest instagram facebook