ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Ο Happy Traveller Ευτύχης Μπλέτσας διοργάνωσε πάρτι – έκπληξη με τα μπαλόνια της Balloon fire!!!

Ο Happy Traveller Ευτύχης Μπλέτσας διοργάνωσε πάρτι – έκπληξη με τα μπαλόνια της Balloon fire!!!
Μπαλόνια γενεθλίων, μπαλόνια γέννησης και μπαλόνια με μονόκερους και γοργόνες είναι κάποια από τα μπαλόνια που επέλεξε ο αξιαγάπητος σε όλους μας Ευτύχης Μπλέτσας για τα γενέθλια της συζύγου του, Ηλέκτρας Αστέρη.

Ο Happy Traveller της ομώνυμης ταξιδιωτικής εκπομπής ήθελε να διοργανώσει την πιο όμορφη έκπληξη που να τα έχει όλα καθώς η σύζυγός του είχε γενέθλια στις 25 Ιουλίου αλλά ταυτοχρόνως ήθελε και να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης της δεύτερης κορούλας τους, η οποία ήρθε στον κόσμο μόλις λίγες ημέρες πριν. Συνεπώς, το πάρτι – έκπληξη της Ηλέκτρας Αστέρη περιλάμβανε μπαλόνια λάτεξ με την αναγραφή Happy Birthday, μπαλόνια αλουμινίου σε σχήμα αστέρι σε ροζ χρώμα ενώ την παράσταση έκλεψε το μπαλόνι σε σχήμα λουλούδι με την αναγραφή Happy Birthday, το οποίο είναι ξεκάθαρα ορατό στη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Ευτύχης Μπλέτσας με τους followers του στο Instagram. Τόσο ο Ευτύχης Μπλέτσας όσο και η Ηλέκτρα Αστέρη έκαναν, επίσης, story στο Instagram στο οποίο πρωταγωνιστεί το μπαλόνι με τη σχηματισμένη λέξη Party!

Για τον εορτασμό της γέννησης της κόρης τους, ο Ευτύχης επέλεξε τα μπαλόνια που απεικονίζουν έναν ροζ πελαργό και τα μπαλόνια με το ροζ αερόστατο από την κατηγορία μπαλόνια γέννησης του www.balloon-fire.gr ενώ για τη μεγάλη του κόρη ο Ευτύχης διάλεξε μπαλόνια που αναπαριστούν μονόκερους και γοργόνες από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η Balloon fire!

Η έκπληξη ενθουσίασε την Ηλέκτρα Αστέρη, η οποία μοιράστηκε με τους δικούς της ακολούθους ένα πολύ συγκινητικό post στο Instagram στο οποίο τόνιζε την αξία του χρόνου. Σύμφωνα με όσα έγραψε στο post, πρέπει να εκτιμάμε ό,τι έχουμε τη στιγμή που το έχουμε και να μην αναβάλλουμε να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας στους αγαπημένους μας. Ο χρόνος που διαθέτουμε είναι πολύτιμος και πρέπει να τον αξιοποιούμε σωστά. Το Balloon-fire.gr συμφωνεί απόλυτα μαζί της και εύχεται η όμορφη οικογένειά τους να συνεχίσει να μας χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα στα social media!



twitter youtube pinterest instagram facebook