ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

18 χρόνια eshop

Η Balloon Fire υφίσταται στην επιχειρηματική δραστηριότητα εισαγωγής και πώλησης χονδρικής και λιανικής σε πυροτεχνήματα, μπαλόνια και σε άλλα προϊόντα για πάνω από 20 χρόνια.

Πριν από περίπου 18 χρόνια δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.balloon-fire.gr το οποίο δραστηριοποιείται σε πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε άλλες χώρες στα είδη που εισάγει ή παράγει.

Το eshop της Balloon Fire μονίμως εξελίσσεται και παρέχει υψηλές υπηρεσίες, εύκολο τρόπο παραγγελίας και από άτομα με ειδικές ανάγκες . Λόγω της μακρόχρονης παρουσίας του και της ποιότητάς του επιβραβεύεται από τις μηχανές αναζήτησης με σταθερά πρώτες θέσεις στα πυροτεχνήματα, στα μπαλόνια, στα βεγγαλικά και σε άλλες σημαντικές λέξεις.

Η Balloon Fire με τη μακρά εμπειρία που διαθέτει με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις στα πυροτεχνήματα και στα μπαλόνια αναζητά και διασφαλίζει τον οικονομικότερο και γρηγορότερο τρόπο μεταφοράς ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η εξυπηρέτηση που παρέχει ενημερώνοντας πλήρως τη διαδικασία αποστολής βήμα- βήμα, βοηθάει τους παραλήπτες να γνωρίζουν ακριβώς το πότε θα έχουν στο χώρο τους την παραγγελία. Αυτό δίνει στην Balloon Fire ένα ακόμα εργαλείο για να νιώθουν εμπιστοσύνη οι πελάτες παραγγέλνοντας με ασφάλεια ηλεκτρονικά. Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι εντυπωσιακές με τηλεφωνική υποστήριξη καθημερινά όλη την ημέρα από εξειδικευμένο προσωπικό έχοντας γνώση σε χρήση πυροτεχνημάτων αλλά και τεχνογνωσία στα μπαλόνια.

Ευχαριστούμε θερμά για τη μακροχρόνια συνεχή υποστήριξη στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.balloon-fire.gr

twitter youtube pinterest instagram facebook