ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

99% Ευχαριστημένοι Πελάτες

Η Balloon Fire έχει μια μακρά και επιτυχημένη παρουσία στην εισαγωγή και πώληση σε πυροτεχνήματα και μπαλόνια, σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής με το πασίγνωστο e-shop www.balloon-fire.gr.

Όλα αυτά τα χρόνια η Balloon Fire δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των προϊόντων που διαθέτει με στόχο να εξασφαλίζει για τους πελάτες της το ποιοτικότερο προϊόν στη χαμηλότερη τιμή. Την όλη καλή εικόνα επισφραγίζει η γρήγορη αποστολή των δεμάτων τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και στο υπόλοιπο εξωτερικό. Με όλα τα παραπάνω κατάφερε να κερδίσει επάξια το ποσοστό των 99% ευχαριστημένων πελατών σε όλες τις μετρήσεις.

Αναλυτικότερα, έχει άριστη βαθμολόγηση στις κριτικές της Google που προέρχονται από εκατοντάδες ψηφοφόρους και πολύ ενθαρρυντικά σχόλια που δείχνουν ότι υπάρχει πλήρης αποδοχή από όλους τους πελάτες.

Έχει εξαιρετική βαθμολόγηση στο Facebook που αγγίζει την κορυφή από θετικά σχόλια εκατοντάδων φίλων αποκτώντας 5 αστέρια με άριστα τα 5!

Τέλος σε διεθνές επίπεδο η Balloon Fire έχει επιβραβευτεί με την αξιολόγηση σαν top rated seller έχοντας κατακτήσει το μέγιστο ποσοστό των 100% ευχαριστημένων πελατών (100% positive feedback), μετά από εκατοντάδες πωλήσεις σε μπαλόνια και σε πυροτεχνήματα με σταθερά αυξανόμενη πορεία.

twitter youtube pinterest instagram facebook