ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Ο πιο elegant παραμυθένιος γάμος του καλοκαιριού με τα εφέ της Balloon fire!

Ο πιο elegant παραμυθένιος γάμος του καλοκαιριού με τα εφέ της Balloon fire!
Εναέρια πυροτεχνήματα, σιντριβάνια και κανονάκια με ροδοπέταλα είναι τα εφέ που θα κάνουν το γάμο σου παραμυθένιο και αξέχαστο. Κι αν έχεις την εντύπωση ότι χρειάζεσαι εξειδικευμένους πυροτεχνουργούς για να έχεις ένα μοναδικό υπερθέαμα στο γάμο σου, το Balloon-fire.gr σε διαψεύδει καθώς στις γραμμές που ακολουθούν θα σου αποδείξουμε ότι μπορείς κι εσύ να γίνεις ο πυροτεχνουργός της εκδήλωσής σου και να ανάψεις τα πυροτεχνήματα του γάμου σου εύκολα, οικονομικά, νόμιμα και με ασφάλεια!
«Ήταν ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν» είναι η φράση που θέλεις να λες σε όλους όσους θα σε ρωτήσουν μελλοντικά για το πώς πέρασες στο γάμο σου. Για να διοργανώσεις, όμως, τον πιο elegant παραμυθένιο γάμο του καλοκαιριού θα χρειαστείς τη βοήθεια των ειδικών. Ευτυχώς για σένα βρίσκεσαι ήδη στα χέρια των ειδικών καθώς η Balloon fire ασχολείται εδώ και 20 χρόνια με τη διοργάνωση γάμων και εκδηλώσεων. Μάλιστα αποτελεί και τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001-2015 στα πυροτεχνήματα. Συνεπώς, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας.
 
 
Αρχικά, για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για σένα, πρέπει πρώτα να σχεδιάσεις με προσοχή τη ροή της βραδιάς. Όπως συμβαίνει και στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σωστός σχεδιασμός θα σε σώσει από τις κακοτοπιές και θα διασφαλίσει ότι θα απολαύσεις στο έπακρο το γάμο σου! Στη συνέχεια, το θέμα που σε απασχολεί έντονα είναι και οι καλεσμένοι σου να περάσουν καλά στη βραδιά του γάμου και να μη βαρεθούν. Πώς θα γίνει αυτό; Ο πρώτος παράγοντας που επηρεάζει τη δεξίωση του γάμου σου είναι σαφέστατα η μουσική. Η σωστή επιλογή τραγουδιών είναι εκείνη που θα απογειώσει το κέφι στο γάμο σου διασφαλίζοντας πολύ χορό και πολλά χαμόγελα. Συνεπώς, οφείλεις να κάνεις μια συζήτηση με το Dj που θα αναλάβει την εκδήλωσή σου και να του τονίσεις πως χρειάζεσαι μια playlist με ευρεία γκάμα τραγουδιών από όλα τα μουσικά είδη έτσι ώστε να καλύψεις όλα τα γούστα και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.
 
 
Ο δεύτερος παράγοντας είναι τα happenings. Και σε ποιον δεν αρέσουν οι εκπλήξεις; Με τα κατάλληλα εφέ όχι μόνο θα εξασφαλίσεις την ικανοποίηση των προσκεκλημένων σου αλλά και θα απογειώσεις όλες τις σημαντικές στιγμές του γάμου, όπως είναι η είσοδος στον χώρο της δεξίωσης, η κοπή της τούρτας και ο πρώτος σας χορός ως νιόπαντροι. Στιγμές που θα αποτυπωθούν απίθανα και στο φακό του φωτογράφου σου δημιουργώντας φωτογραφίες και βίντεο που θα σου μείνουν για μια ζωή!
 
 
Με τη χρήση σιντριβανιών, η είσοδό σας στο κέντρο της δεξίωσης θα γίνει πραγματικά αξέχαστη! Καθώς περπατάτε, με ένα μόνο άναμμα με κοινό αναπτήρα θα ανάψετε τα σιντριβάνια φωτιάς, τα οποία ιδανικά θα είναι τοποθετημένα δεξιά και αριστερά στο διάδρομο της εισόδου. Το συγκεκριμένο εφέ θα σε ξετρελάνει ενώ οι καλεσμένοι σου θα ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα!
 
 
Σιντριβάνια μπορείς να χρησιμοποιήσεις, επίσης, και στη στιγμή της κοπής της τούρτας για να την κάνεις πιο ξεχωριστή. Καθώς εσύ κι ο αγαπημένος σου κόβετε τη γαμήλια τούρτα, μπορείς να ανάψεις δύο σιντριβάνια δεξιά και αριστερά και να καταπλήξεις τους καλεσμένους σου, οι οποίοι σίγουρα δεν θα περιμένουν να δουν κι άλλο εφέ τη συγκεκριμένη στιγμή.
 
 
Και φτάνουμε σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του γάμου σου που δεν είναι άλλη από τον πρώτο σας χορό. Η πρόταση της Balloon fire είναι να χρησιμοποιήσεις 4 σιντριβάνια και κανονάκια με ροδοπέταλα. Ο πρώτος σας χορός θα γίνει το απόλυτο happening καθώς θα συνδυάζει δύο διαφορετικά εφέ. Καθώς χορεύετε εσύ κι ο αγαπημένος σου, την κατάλληλη στιγμή θα ανάψουν τα σιντριβάνια αλλά και τα κανονάκια που με ένα μόλις γύρισμα θα εκτινάξουν στους μελλόνυμφους ασημί ή χρυσά ροδοπέταλα. Με τα συγκεκριμένα εφέ ο πρώτος σας χορός θα είναι η ωραιότερη στιγμή της βραδιάς!
 
 
Οι εκπλήξεις, όμως, δεν πρέπει να σταματήσουν εδώ. Μετά το τέλος του χορού ή όποια άλλη στιγμή επιθυμείς, με ένα και μόνο άναμμα μπορείς να εκτοξεύσεις εναέρια πυροτεχνήματα που θα γεμίσουν τον ουρανό με χρώματα και ζωντάνια γιορτάζοντας με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο την ένωσή σου με τον άνθρωπό σου! Οι παρευρισκόμενοι στο γάμο αυτόματα θα παρακολουθήσουν εκστασιασμένοι τις ρίψεις των πυροτεχνημάτων φτάνοντας στο αποκορύφωμα της βραδιάς!
 
 
Αυτές είναι λοιπόν οι προτάσεις του Balloon-fire.gr και δε σταματάμε εδώ καθώς έχουμε δημιουργήσει για εσένα και τον αγαπημένο σου τα ωραιότερα πακέτα γάμου που συνδυάζουν όλα τα εφέ, για επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η Balloon fire σας αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεστε εξειδικευμένο συνεργείο για να καλύψει το γάμο σας καθώς με αυτά τα πακέτα είναι πανεύκολο να κάνετε κι εσείς οι ίδιοι τη χρήση όλων των εφέ! Μπορείτε, μάλιστα, να επιλέξετε ακόμα και παραπάνω από ένα πακέτο γάμου ώστε να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα των ονείρων σας ενώ εάν νιώθετε σύγχυση και δεν αδυνατείτε να επιλέξετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διοργανώσουμε μαζί το γάμο που θα είναι «αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε!» 
 
 
 


twitter youtube pinterest instagram facebook