ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τα Πυροτεχνήματα Leopard

Όλα όσα  δεν γνωρίζετε για  τα Πυροτεχνήματα Leopard
Το ξέρετε ότι τα πυροτεχνήματα Leopard κατασκευάζονται με ειδική παραγγελία αποκλειστικά από τη Balloon fire και διανέμονται αποκλειστικά. Το γνωρίζετε ότι επιλέγουμε τις βολές μια προς μια ,για να πετύχουμε το μοναδικό αποτέλεσμα , κάνοντας τη διαφορά από όλα τα βιομηχανοποιημένα πυροτεχνήματα της αγοράς;

Η σειρά πυροτεχνημάτων leopard συνεχώς διευρύνεται απαριθμώντας συνεχώς περισσότερους κωδικούς. Η μεγάλη επιτυχία με την μεγάλη αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό δίνει τη δυνατότατα αυτής της ανάπτυξης στη σειρά Leopard. Τον τελευταίο χρόνο προστέθηκαν στη συλλογή πυροτεχνημάτων Leopard τρεις βεντάλιες εκατό βολών επιλεκτικού αποτελέσματος. Είναι τα μοναδικά πυροτεχνήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από ιδιώτες ενώ τα χαρακτηριστικά τους είναι εντελώς επαγγελματικού αποτελέσματος.

Κάθε χρονιά τα υπάρχοντα πυροτεχνήματα της σειράς Leopard επιδέχονται μικροδιορθώσεις βάσει των σχολίων που δεχόμαστε από τους πελάτες μας, με στόχο την επίτευξη του ιδανικού πυροτεχνήματος. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι άριστο και προσαρμοσμένο ακριβώς στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Η balloon fire επισκεπτόμενη τα εργοστάσια στην Κίνα, επιλέγει μόνο ποιοτικά εργοστάσια και επιβλέπει τις λεπτομέρειες της παραγωγής. Στην κυριολεξία όλες οι βολές του κάθε πυροτεχνήματος επιλέγονται μία - μία για να έχουν αλληλουχία μεταξύ τους, να επιτυγχάνουν το μέγιστο δυνατό χρόνο χωρίς να χάνει το ενδιαφέρον του ο θεατής.

Ο στόχος είναι να μας δείξει ο θεατής το μεγαλύτερο θαυμασμό του και να μας χαρίσει το δυνατότερο χειροκρότημα. Τα πυροτεχνήματα Leopard χαρακτηρίζονται σαν specialist γιατί εκτός από το ιδανικό αποτέλεσμα που μας χαρίζουν στον ουρανό, κατασκευάζονται με ιδιαίτερες προδιαγραφές για την επιπλέον ασφάλεια των χρηστών. Ο ποιοτικός αυτός έλεγχος επιτυγχάνεται με την παρουσία μας και την επίβλεψή μας κατά την παραγωγή των πυροτεχνημάτων .

Η σειρά Leopard από τη Balloon fire διευrύνεται και σύντομα θα περιέχει και άλλους κωδικούς σε βεγγαλικά, καπνογόνα και δυναμιτάκια που θα ακολουθούν την ποιότητα Leopard Τα πυροτεχνηματα Leopard μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές σε λιανική , ή και σε χονδρική πώληση από το www.balloon-fire.gr



twitter youtube pinterest instagram facebook