ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Παιδικά πυροτεχνήματα δράσης για ένα ανεπανάληπτο Πάσχα!

Παιδικά πυροτεχνήματα δράσης για ένα ανεπανάληπτο Πάσχα!
Τα πυροτεχνήματα δράσης, γνωστά και σαν παιδικά πυροτεχνήματα θα κάνουν το Πάσχα σου αξέχαστο! Η Balloon fire συνιστά ψυχραιμία και αισιοδοξία και σου έχει τις κατάλληλες προτάσεις για να μετατρέψεις το Πάσχα σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη κρότους και λάμψη. Μια σύντομη βόλτα στη φύση ή μια βόλτα στην αυλή σου σε συνδυασμό με την εκτόξευση των πυροτεχνημάτων δράσης θα δώσει άλλη πνοή στη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, η οποία θα φέρει χαμόγελα και εκπλήξεις σε όλη την οικογένεια!

Μασούρι μεγάλο 8 βολών : Είναι ευρέως γνωστό και ως ρωμαϊκό κερί και είναι αυτό που χρειάζεσαι σε μια υπέρλαμπρη γιορτή χαράς! Τα πυροτεχνήματα αυτά συνήθως εκτοξεύουν οκτώ, ή και περισσότερες ισχυρές βολές με μεγάλο άνοιγμα στον ουρανό. Είναι βέβαιο πως θα σε καταπλήξει με τις διάφορες εναλλαγές των εφέ του, τα έντονα χρώματά του αλλά και με τους ισχυρούς κρότους του! Το κόστος σε αναλογία με το αποτέλεσμα είναι πολύ οικονομικό.

Σβούρα περιστρεφόμενη : Μια πολύ ωραία επιλογή για το βράδυ της Ανάστασης είναι η περιστρεφόμενη σβούρα. Συγκεκριμένα, πραγματοποιεί μια εκπληκτική πορεία στο λείο δάπεδο. Με το που την πυροδοτήσεις, θα παρακολουθήσεις αυτόματα τη σβούρα να στριφογυρίζει σαν τρελή ενώ η σταδιακά αυξανόμενη λάμψη της είναι βέβαιο πως θα σου κόψει την ανάσα! Η σβούρα είναι από τα δημοφιλέστερα παιδικά πυροτεχνήματα και θα τα βρείτε διαθέσιμα στο e-shop balloon-fire.gr και σε περιμένουν να τα επιλέξεις!

Σφυρίχτρα έκρηξη 100 βολών: Ακόμα ένα από τα πυροτεχνήματα δράσης που ενδείκνυνται για αυτή την ιδιαίτερη μέρα είναι οι σφυρίχτρες που εκτοξεύουν εκατό βολές που καταλήγουν σε εκρήξεις. Ο λόγος που σου προτείνουμε τη συγκεκριμένη σφυρίχτρα είναι γιατί τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι ο κρότος, η λάμψη και το σφύριγμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο εναέριο πυροτέχνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρωινές είτε βραδινές ώρες. Συνεπώς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και για το βράδυ της Ανάστασης αλλά και ανήμερα του Πάσχα! Πυροτεχνήματα 100 βολών So Much Proud : Στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης σαφώς και θέλεις να χαρίσεις στον εαυτό σου αλλά και στους γύρω σου το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα συγκεκριμένα πυροτεχνήματα, στα οποία δεσπόζουν η λάμψη, οι ισχυροί κρότοι και το crackling, θα σε μαγέψουν με τις πολλές εναλλαγές χρωμάτων ενώ το τριπλό φινάλε τους είναι απλά σαγηνευτικό και αναμένεται να κόψει την ανάσα σε όλη την οικογένεια! Όπως και τη σφυρίχτρα, θα βρεις διαθέσιμα προς αγορά τα πυροτεχνήματα

So Much Proud στο e-shop balloon-fire.gr. Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι κάποιες από τις αγαπημένες επιλογές μας από την κατηγορία των παιδικών πυροτεχνημάτων δράσης. Στο e-shop balloon-fire.gr υπάρχει τεράστια γκάμα από πυροτεχνήματα δράσης για να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα, τα οποία είναι βέβαιο πως θα κάνουν το Πάσχα απλώς ανεπανάληπτο! Στο σημείο αυτό θα σου τονίσουμε πως πριν τη χρήση, θα πρέπει να έχεις διαβάσει καλά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στα πυροτεχνήματα δράσης. Κι αφού φροντίσεις για την ασφάλειά σου αλλά και για την ασφάλεια των γύρω σου, είσαι πανέτοιμος για να απολαύσεις στο μέγιστο το συναρπαστικό παιχνίδι των παιδικών πυροτεχνημάτων δράσης!  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Αγόρασέ τα τώρα !!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



twitter youtube pinterest instagram facebook