ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Ποια είναι η τάση στις διακοσμήσεις με μπαλόνια για φέτος

Ποια είναι η τάση στις διακοσμήσεις με μπαλόνια  για φέτος
Τα μπαλόνια όπως και κάθε είδους στολισμός ακολουθεί τάσεις μόδες χρωματολόγιο. Η τάση για φέτος στα μπαλόνια είναι οι μεγάλες αψίδες τύπου organic που μπορούν να καλύψουν και να διακοσμήσουν μεγάλες επιφάνειες λόγο του μεγάλου τους μεγέθους.

Οι αψίδες organic είναι πλεγμένα μπαλόνια τοποθετημένα σκόπιμα επιμελώς ασύμμετρα και έτσι παρουσιάζουν αυτό το διαφορετικό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε. Το χρωματολόγιο φέτος είναι συνδυασμοί παλ, οι αποχρώσεις στο λαδί, στο γκρι, σε καφέ μόκα και φυσικά τα αναντικατάστατα ροζ και γαλάζιο σε ήπια απόχρωση. Το rose gold συνεχίζει μετά από πολλές σεζόν να είναι ακόμα στο προσκήνιο και να επιλέγεται σαν χρώμα διακόσμηση σε επιλεγμένες διακοσμήσεις. Στις αψίδες organic μπορούμε να βάλουμε σε επιλεκτικά σημεία ασύμμετρα επιπλέον μπαλόνια με το θέμα μας ή ακόμα μπαλόνια διάφανα που θα περιέχουν κομφετί κολλημένο ασύμμετρα στα τοιχώματά τους.

Οι αψίδες organic μπορεί να είναι τοποθετημένες πάνω σε σταθερή βάση στρογγυλή ή τετράγωνη έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα έχουμε θέμα από τον καιρό, τον αέρα, η ακόμα και από τον ήλιο γιατί έχουμε την επιλογή να μετακινήσουμε όλη την κατασκευή για να την προστατέψουμε και να την εμφανίσουμε την κατάλληλη στιγμή. Σε άλλη περίπτωση μπορούμε να στερεώσουμε την αψίδα σε κάποια σταθερά σημεία και να την προσαρμόσουμε αντίστοιχα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου.

Η τάση φέτος περιέχει επίσης μπαλόνια αερόστατο, όπου στο κάτω μέρος υπάρχει το γνωστό καλαθάκι που έχουν τα αερόστατα και μπορούν να φωτογραφηθούν όλα τα παιδιά μπαίνοντας στο καλαθάκι, σαν επιβάτες του αερόστατου. Τα αερόστατα αποτελούνται από εκατοντάδες μπαλόνια που πλέκονται για να αποκτήσουν το τελικό στρογγυλό σχήμα μπάλας και απαιτεί εξειδικευμένο κατάστημα με ιδιαίτερες γνώσεις στη δημιουργία διακοσμήσεων με μπαλόνια.

Τις αψίδες organic μπορείτε να τις συνδυάσετε με μπαλόνια με ήλιον που θα τα μοιράσετε στο χώρο για να δώσουν μια γενική εικόνα στολισμένου χώρου. Τα μπαλόνια με ήλιον είναι μια διαχρονική ασφαλής λύση διακόσμησης με σίγουρα αποτελέσματα που μας λύνει πάντα τα χέρια. Τα παιδιά εντυπωσιάζονται πάντα από τα μπαλόνια με ήλιο και έτσι θα πρέπει πάντα να τα συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις διακοσμήσεις είτε είναι βάπτιση , γάμος ή γενέθλια



twitter youtube pinterest instagram facebook