ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Στο ιδανικό βράδυ για δύο του Βαλεντίνου, τα μπαλόνια δεν γίνεται να απουσιάζουν

Στο ιδανικό βράδυ για δύο του Βαλεντίνου, τα μπαλόνια δεν γίνεται να απουσιάζουν
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η πανδημία καλά κρατεί. Αυτό, όμως, δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί καθώς μπορείτε ακόμα και τώρα να γιορτάσετε ανενόχλητοι τον έρωτά σας παρά την πανδημία. Εξάλλου είναι η μόνη γιορτή που ο ιδανικός εορτασμός είναι ανά δύο άτομα. Έτσι, ίσως φέτος με όλα αυτά που συμβαίνουν, να έρθουμε πιο κοντά!!! Η Balloon Fire είναι εδώ για να σας αποδείξει ότι με λίγη θέληση και φαντασία μπορείτε και μόνοι σας να διοργανώσετε στο σπίτι σας τη γιορτή των ερωτευμένων, όπως ακριβώς την ονειρεύεστε! Στις γραμμές, λοιπόν, που ακολουθούν θα σας βοηθήσουμε βήμα προς βήμα να διοργανώσετε το ιδανικό βράδυ για δύο στο χώρο σας!

Βήμα 1ο : Διακόσμηση με μπαλόνια!

Η θετική πλευρά του να διοργανώνεις μια γιορτή στο σπίτι είναι ότι εσύ κάνεις κουμάντο σε όλα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι εσύ θα διαλέξεις τι θέλεις να κάνεις και πως θα το κάνεις χωρίς χρονόμετρο και περιορισμούς, εσύ επιλέγεις από το γεύμα μέχρι και τη μικρότερη λεπτομέρεια .Φυσικά εσύ θα διαμορφώσεις  τη διακόσμηση στον χώρο σου, έτσι όπως ακριβώς θέλεις εσύ να είναι! Γιατί μην ξεχνάς πως όσο ωραίο και να είναι το δείπνο στο αγαπημένο σου εστιατόριο, σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με όλα αυτά που μπορείς να ετοιμάσεις εσύ, εντός και εκτός κουζίνας. Φέτος, θα είσαι στο σπίτι σου και θα παίξεις μπάλα στο γήπεδό σου!

Ας ξεκινήσουμε από τη διακόσμηση του σπιτιού! Από το εκπληκτικό σκηνικό που ετοιμάζεις για τον αγαπημένο σου σίγουρα δεν γίνεται να λείπουν τα μπαλόνια! Ιδιαίτερα δε τα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς είναι το σήμα κατατεθέν της ημέρας και η επιλογή τους θα δώσει αμέσως στον χώρο σου μια αγαπησιάρικη πινελιά. Στο eshop balloοn-fire.gr θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις τη μεγάλη ποικιλία στα σχέδια και ίσως δυσκολευτείς να διαλέξεις τα αγαπημένα σου μπαλόνια. Εκτός από τα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς που είναι safe επιλογή, εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά και στα κόκκινα μπαλόνια 12 ιντσών τυπωμένα με καρδιά σε 2 πλευρές.  Στη λευκή καρδιά των συγκεκριμένων μπαλονιών μπορείς εύκολα με ένα στυλό ή μαρκαδόρο να γράψεις το δικό σου προσωπικό μήνυμα προς τον αγαπημένο σου! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από αυτό; Μπαλόνια μοναδικά  με το συναίσθημα της στιγμής, αποκλειστικά για τα έτερον ήμισύ σου.

Βήμα 2ο : Δώστα όλα στην κουζίνα!

Η σχέση σου με την κουζίνα δεν ξέρω ποια είναι, αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, οπότε λόγω ημέρας επιβάλλεται να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό! Όμως, αυτή τη μέρα όλα επιτρέπονται και έτσι υπάρχει πλήρης επιείκεια. Μην ξεχάσεις να συνοδεύσεις το γεύμα σας με ένα μπουκάλι καλό κρασί!

Βήμα 3ο : Οι πυρσοί τούρτας θα κάνουν τη διαφορά!

Ποιος λέει όχι σε γλυκό μετά το κυρίως γεύμα; Αφού απολαύσετε τη σπεσιαλιτέ σου με τον αγαπημένο σου, μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς για τους δυο σας είναι ότι πρέπει! Μπορείς να γράψεις πάνω ό,τι θέλεις πχ τα ονόματά σας, για πάντα μαζί ή κάτι που να σας εκφράζει και τους δύο και επειδή η στιγμή που θα σβήνετε μαζί το κεράκι θα είναι μοναδική, χρειάζεσαι και πυρσούς τούρτας. Στο eshop balloon-fire.gr θα βρεις τον πυρσό τούρτας TF1 XL που έχει τον εντυπωσιακά μεγάλο χρόνο καύσης άνω των 90 δευτερολέπτων και αν τους επιλέξεις η στιγμή αυτή θα γίνει απλά συναρπαστική !Οι  φωτογραφίες θα αποκτήσουν άλλη διάσταση με τους πυρσούς τούρτας αλλά και με πυροτεχνήματα κάθε είδους που τυχόν να χρησιμοποιήσετε. Αν έχετε κατάλληλο χώρο με αυλή ή εύκολη πρόσβαση σε ανοιχτό χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναέρια πυροτεχνήματα, εντυπωσιάζοντας το αγαπημένος πρόσωπο . Τα εναέρια πυροτεχνήματα σίγουρα θα κάνουν τα διαφορά και η αγαπημένη σας σίγουρα δε θα έχει ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο.

Βήμα 4ο : Τα κατάλληλα εφέ θα κάνουν τη νύχτα μαγευτική!

Κι ήρθε η ώρα για το κλείσιμο της βραδιάς που ετοίμασες με τόσο κόπο και αγάπη για τον αγαπημένο σου! Χαμήλωσε τα φώτα και βάλε να παίζει το αγαπημένο σας τραγούδι. Ο χορός είναι μονόδρομος. Και αυτή, όμως, η στιγμή μπορεί να γίνει ανεπανάληπτη! Στο eshop balloon-fire.gr θα βρεις κανονάκια με χρυσά ή ασημί ροδοπέταλα, τα οποία μπορούν γίνουν η τελευταία έκπληξη προς τον αγαπημένο σου και καθώς χορεύετε με μία και μόνο κίνηση μπορείς να εκτινάξεις τα ροδοπέταλα και να ζήσετε την απόλυτη μαγεία!

Είναι απίστευτο το πόσα πολλά πράγματα μπορούμε να κάνουμε για τον άνθρωπό μας! Θα τονίσουμε, όμως, ξανά και ξανά ότι η ουσία της ημέρας είναι η αγάπη και αυτό είναι που χρειάζεται ο αγαπημένος μας. Δεν χρειάζονται ούτε τα πιο ακριβά δώρα ούτε υπερπροσπάθεια από μέρους μας για να κάνουμε κάτι φαντασμαγορικό. Το eshop balloοn-fire.gr είναι εδώ για να ομορφύνει τις στιγμές σας.  Τα μπαλόνια και τα πυροτεχνήματα είναι μία πολύ έξυπνη  λύση που με πολύ μικρό κόστος μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα προκαλώντας  εκτόξευση συναισθημάτων και εκδήλωσης αγάπης. Είναι το κερασάκι στην τούρτα αυτής της γιορτής γιατί τα μπαλόνια και τα πυροτεχνήματα έχουν τη μαγική ικανότητα να μεταμορφώσουν μια οποιαδήποτε απλή στιγμή σε στιγμή απόλυτης ευτυχίας, την οποία είναι βέβαιο ότι θα αναπολείτε ξανά και ξανά. Για αυτό, μην διστάζετε,  δώστε στις στιγμές σας τη μαγεία και τη λάμψη που τους αξίζει!

 

 



twitter youtube pinterest instagram facebook