ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Πινιάτες
Διάφορα
Γάμος - Βάπτιση
Κανονάκια

Φιάλη ήλιον μίας χρήσης 28 μπαλονιών

SKU
957

Video
Περιγραφή

Φιάλη ήλιο μίας χρήσης 28 μπαλονιών - Χωρητικότητας 2,2 λίτρων

Μπορούμε να φουσκώσουμε μπαλόνια latex όλων των διαστάσεων πολύ εύκολα χωρίς απώλειες στο ήλιο και ακόμα όλων των τύπων τα αλουμινένια-foil μπαλόνια χάρη στη νέα βαλβίδα που διαθέτει.

Φιάλη με ήλιο μίας χρήσης κατάλληλη για γέμισμα είκοσι οκτώ περίπου μπαλονιών 9''. 

Βγάζετε την φιάλη και την τοποθετείτε με το στόμιο προς τα επάνω σε σταθερό σημείο, για παράδειγμα στο έδαφος ή πάνω σε ένα τραπέζι. Στην συνέχεια ξεβιδώνετε την ασφάλεια απ' το στόμιο και στην θέση του βιδώνετε σιγά σιγά την πλαστική ειδική βαλβίδα (που περιέχεται στην συσκευασία) γεμίσματος των μπαλονιών. Τοποθετείτε μπροστά την κωνική προέκταση για να φουσκώσετε μπαλόνια latex. Αν θέλετε να φουσκώσετε μπαλόνια foil-αλουμινίου θα πρέπει να βγάλετε το κωνικό στόμιο  Αφού την βιδώσετε  στην συνέχεια τοποθετείτε το στόμιο του μπαλονιού μέσα στην βαλβίδα. (Βλέπε βίντεο). Μετά κρατάτε το μπαλόνι σφιχτά με τα δάκτυλα στο στόμιο ώστε να στεγανοποιήσετε τυχόν απώλειες όταν φουσκωθεί. Τέλος αφού είστε έτοιμοι πατάτε το πάνω μέρος έως να δείτε ότι βγαίνει ήλιον απ' την φιάλη και γεμίζει το μπαλόνι. Φουσκώνετε στο μέγεθος που επιθυμείτε και σταματάτε. 

Επαναλάβετε το ίδιο βήμα για κάθε μπαλόνι που φουσκώνετε. Μόλις η φιάλη αδειάσει μπορείτε να την πετάξετε σε κάδο ανακύκλωσης.

Αν θέλετε μπορείτε να φουσκώσετε μερικά μπαλόνια και να κάνετε χρήση της φιάλης σε κάποια άλλη χρονική στιγμή , αρκεί να έχετε ασφαλίσει την βαλβίδα κλείνοντας την τελείως. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά πόσα μπαλόνια μπορείτε να φουσκώσετε στο μέγιστο αριθμό αν ακολουθήσετε σωστά τα βήματα και τον σωστό τρόπο φουσκώματος. 

(Μετά το άδειασμα της φιάλης τελείως μπορείτε να την πετάξετε σε κάδο ανακύκλωσης.) 

9''  22.9 cm Διάμετρος γεμίζετε περίπου 28 μπαλόνια. 

11'' 28 cm Διάμετρος γεμίζετε περίπου 15 μπαλόνια. 

Για καλύτερο αποτέλεσμα τα μπαλόνια θα φουσκωθούν 1-2 ώρες πριν την εκδήλωση και όχι πολλές ώρες πριν .

Χωρητικότητα φιάλης σε "ήλιον" 0.22 m3.

Σημείωση : Οι φιάλες πριν την αποστολή τους ελέγχονται ότι είναι γεμάτες πλήρως. Το γέμισμα στα μπαλόνια είναι ενδεικτικό του μέγιστου αριθμού που μπορεί κάποιος να φουσκώσει αν τηρήσει σωστά και απόλυτα όλα τα παραπάνω. Αν για παράδειγμα κατά την διάρκεια φουσκώματος έχετε απώλειες , δηλαδή χάνει το ήλιον το μπαλόνι καθώς εσείς το φουσκώνετε , δεν θα φουσκώσει τον αριθμό που αναγράφει η κατασκευάστρια εταιρεία.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε διευκρίνηση σχετικά υπάρχει βίντεο με την χρήση της και μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 2610.222808 & 2610.435619.

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Φιάλη ήλιον μίας χρήσης 28 μπαλονιών

No Related Posts

  Ποικιλία προϊόντων
  Παράδοση σε 1 ημέρα
  Οι χαμηλότερες τιμές
  ISO 9001
  Δες επίσης
  1. Hi Float 2,84 L
   Hi Float 2,84 L
   Σε απόθεμα
   wishlist
  2. Τρόμπα για Hi float
   Τρόμπα για Hi float
   Σε απόθεμα
   wishlist
  3. Hi Float 710 ml
   Hi Float 710 ml
   Σε απόθεμα
   wishlist
  4. Κορδέλα ροζ 0,5 εκ
   Κορδέλα ροζ 0,5 εκ
   Σε απόθεμα
   wishlist
  5. Μηχανισμός Insider Conwin
   Μηχανισμός Insider Conwin
   Εξαντλημένο
   wishlist
  twitter youtube pinterest instagram facebook