ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνι 22 ιντσών Πουά Διάφανο Bubble ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ

Κωδικός
5022

Περιγραφή

Τα μπαλόνια Bubble διάστασης 22 ιντσών τυπωμένα περιμετρικά πουά είναι κατασκευασμένα από σύγχρονο υλικό pvc πολύ μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας. Μπορούμε να τοποθετήσουμε εσωτερικά τους κομφετί, κορδέλες ,πούπουλα και ότι σκεφτεί ο καθένας για μια πρωτότυπη διακόσμηση.
Αν φουσκωθούν με αέρα τα υλικά εσωτερικά τους λόγο του στατικού ηλεκτρισμού που θα δημιουργηθεί αν τρίψουμε τα μπαλόνια περιμετρικά, θα κολλήσουν πάνω στα τοιχώματά του μπαλονιού. Θα διατηρηθούν κολλημένα για αρκετές ημέρες .Αν επιθυμούμε να φουσκώσουμε τα μπαλόνια Bubble με ήλιο για να ίπτανται ψηλά θα πρέπει να εφαρμόσουμε εσωτερικά τους το υγρό υλικό συντήρησης Hi float .Σε αυτό το είδος των μπαλονιών μπορούμε να εφαρμόσουμε λαμπάκια led περιμετρικά τους, που λόγω της διαφάνειας παρουσιάζουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Συχνά τα συναντάμε και με την ονομασία μπαλόνια Bobo. Τα πουά μπαλόνια bubble είναι ειδικής παραγγελίας αποκλειστικά από τη Balloon fire και εγγυώνται μοναδικό αποτέλεσμα, άριστη ποιότητα , ολοστρόγγυλο αποτέλεσμα και τέλεια διαφάνεια .

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης
twitter youtube pinterest instagram facebook