ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια AirLoonz Καρυοθραύστης 60 x 154 cm φουσκώνουν με αέρα.

Κωδικός
3336

Περιγραφή

Μπαλόνια AirLoonz Nutcracker 60 x 154 cm, από την Anagram balloons

Τα μπαλόνια AirLoonz φουσκώνονται με αέρα και έτσι εξοικονομούμε ήλιο. Το υλικό τους είναι φόιλ. Έχουν την καινοτομία ώστε να παραμένουν σε όρθια θέση χωρίς να χρειάζεται να φουσκώσουμε με ήλιο. Έτσι το κόστος της διακόσμησης ελαχιστοποιείται επιλέγοντας τα μπαλόνια AirLoonz.

Τα μπαλόνια Air Loonz Καρυοθραύστης ήρθαν για να εντυπωσιάσουν σε κάθε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση , σε παιδικές γιορτές, για διακοσμήσεις καταστημάτων. Είναι ιδανικά για κάθε είσοδο τοποθετημένα αριστερά και δεξιά σαν πραγματικά στρατιωτάκια φρουροί. Ο καρυοθραύστης έχει εντυπωσιακά πολύχρωμα γυαλιστερά χρώματα με το κόκκινο το πράσινο και το μαύρο να επικρατούν . Ο Καρυοθραύστης είναι έμπνευση του Τσαϊκόφσκι, όπου ο πρίγκιπας μεταμορφώθηκε σε στρατιωτάκι .

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιοδήποτε στιγμή θελήσετε φουσκώνοντας τα εύκολα με  φουσκωτήρα χειρός .Απλά μόνο με αέρα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν τα μπαλόνια μας στην αρχική τους κατάσταση είναι πολύ μεγάλος ,πολύ μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα μπαλόνια φόιλ. Μπορείτε να συμπληρώσετε αέρα, αν αυτό χρειαστεί μετά από κάποιες μέρες. Το κρύο είναι πιθανό να τα συρρικνώσει προσωρινά. Τα μπαλόνια μας αφού συμπληρώσετε αέρα  θα επιστρέψουν στην πρότερη κατάσταση.

Η διάσταση τους είναι 88 εκατοστά πλάτος και 139 εκατοστά ύψος. Η συνήθης ονομασία  τους είναι Μπαλόνια AirLoonz snowman. Διαβάστε τις οδηγίες  χρήσεις πριν αρχίσετε να  φουσκώνετε.

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης
twitter youtube pinterest instagram facebook