ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια AirLoonz φοίνικας 66 x 142 cm, φουσκώνουν με αέρα.

Κωδικός
3338

Περιγραφή

Μπαλόνια AirLoonz Palm tree 66 x 142 cm, φουσκώνουν με αέρα

Τα AirLoonz μπαλόνια σχηματίζουν φοίνικα και τα φουσκώνουμε μόνο με αέρα. Έτσι επιτυγχάνεται το χαμηλότερο δυνατό κόστος ,αφού δεν χρησιμοποιούμε ήλιο όπως στα foil μπαλόνια .Η διαφορετικότητα που μας προσφέρουν τα  AirLoonz μπαλόνια είναι ότι στέκονται όρθια χωρίς να γίνει πλήρωση με το αέριο ήλιο . Έτσι το συνολικό κόστος του στολισμού μας μειώνεται πολύ με την παρουσία από τα μπαλόνια AirLoonz.

Σχηματίζουν φοίνικα έτσι και η ονομασία τους είναι Μπαλόνια AirLoonz Bubbly Palm tree.Ο χρωματισμός τους είναι πράσινος και πορτοκαλί. Τώρα με τα μπαλόνια φοίνικα AirLoonz τα χαβάη πάρτυ βρήκαν την ιδανική διακόσμηση .Σε κάθε καλοκαιρινό πάρτυ , σε θεματικά πάρτυ, σε μασκέ , σε βιτρίνες καταστημάτων να προώθηση αντίστοιχου θέματος, τα μπαλόνια AirLoonz έχουν τη θέση τους. 

Φουσκώνουν εύκολα , γρήγορα και απλά με φουσκωτήρα χειρός που υπάρχει σχεδόν σε κάθε σπίτι. Τα μπαλόνια μας θα παραμείνουν όρθια και σαν καινούργια για πολλές μέρες .Μπορείτε να προσθέσετε αέρα, αν παρατηρήσετε ότι έχουν μαλακώσει μετά από μέρες . Το απότομο κρύο από την ατμόσφαιρα αλλά και από κλιματισμό μπορεί να τα συρρικνώσει προσωρινά, αλλά μόλις εκτεθούν σε κανονικό περιβάλλον κανονικής θερμοκρασίας , θα επιστρέψουν στην προηγούμενη κανονική κατάσταση.

Τα μπαλόνια AirLoonz έχουν διάσταση 66 εκατοστά πλάτος και 142 εκατοστά ύψος. Μην παραλείψετε να διαβάστε τις οδηγίες  χρήσεις πριν ξεκινήσετε το φούσκωμα. Οι βαλβίδες που θα φουσκώσετε είναι εισόδου, έτσι ο αέρας μόνο εισέρχεται και δεν εξέρχεται .Παραμένει μέσα στα μπαλόνια και δεν βγαίνει έξω .Δεν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε για να το ασφαλίσετε γιατί είναι έτοιμο .Οποιοσδήποτε μπορεί να φουσκώσει σωστά τα μπαλόνια AirLoonz ,ακόμα και αν δεν έχει προηγούμενη εμπειρία στο φούσκωμα σε μπαλόνια.

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης