ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια AirLoonz Χιονάνθρωπος 88 x 139 cm φουσκώνουν με αέρα.

Κωδικός
3337

Περιγραφή

Μπαλόνια AirLoonz snowman 88 x 139 cm, από την Anagram balloons

Τα μπαλόνια AirLoonz φουσκώνονται με αέρα και έτσι εξοικονομούμε ήλιο. Το υλικό τους είναι φόιλ. Έχουν την καινοτομία ώστε να παραμένουν σε όρθια θέση χωρίς να χρειάζεται να φουσκώσουμε με ήλιο. Έτσι το κόστος της διακόσμησης εκμηδενίζεται χρησιμοποιώντας τα μπαλόνια AirLoonz.

Σε κάθε Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στο άνοιγμα των δώρων, σε διακοσμήσεις καταστημάτων, στην αφή Χριστουγεννιάτικων δέντρων, τα μπαλόνια Air Loonz  Χιονάνθρωπος δεν γίνεται να απουσιάζουν. Ο χιονάνθρωπος έχει το αναμενόμενο λευκό χρώμα φτιαγμένα από ματ υλικό ,ένα μεγάλο μαύρο καπέλο και ένα μοντέρνο κασκόλ.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιοδήποτε στιγμή θελήσετε φουσκώνοντας τα εύκολα με φουσκωτήρα χειρός. Απλά μόνο με αέρα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν τα μπαλόνια μας στην αρχική τους κατάσταση είναι πολύ μεγάλος,πολύ μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα μπαλόνια φόιλ. Μπορείτε να συμπληρώσετε αέρα, αν αυτό χρειαστεί μετά από κάποιες μέρες. Το κρύο είναι πιθανό να τα συρρικνώσει προσωρινά. Τα μπαλόνια μας αφού συμπληρώσετε αέρα  θα επιστρέψουν στην πρότερη κατάσταση.

Η διάσταση τους είναι 88 εκατοστά πλάτος και 139 εκατοστά ύψος. Η συνήθης ονομασία  τους είναι Μπαλόνια AirLoonz snowman. Διαβάστε τις οδηγίες  χρήσεις πριν αρχίσετε να  φουσκώνετε.

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης